vrijdag 26 juli 2013

Dag acht

Vanmorgen zijn we wat later begonnen met de bijbelstudie. Vandaag ging het over de brandende oven, waarin de drie vrienden van Daniël gegooid werden door Nebudkadnezar. Wat we geleerd hebben, is dat God de problemen niet voor je oplost (het vuur weghaalt), maar je er dwars doorheen wil helpen. Daarna zijn we vertrokken naar de zoo in Tergu Mures. Je kunt goed merken dat deze dierentuin is opgeknapt met geld van de Europese Unie. We vinden het erg leuk dat we deze trip van onze Roemeense vrienden aangeboden hebben gekregen! Het is leuk en leerzaam om een ander land beter te leren kennen, zodat je de bevolking ook betreft begrijpt!
Aansluitend hebben we in de stad het een en ander bekeken. Sommigen zijn de toren opgeklommen, een hele prestatie na de tweedaagse bergtocht, want de 200 treden vielen niet mee.
Daarna zijn we weer in de bus naar Cristesti gegaan. Op het grasveld voor de kerk hebben we allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Veel zigeuner kinderen zijn daar om te spelen en willen graag meedoen.
Anderen hebben vast de pakketjes gemaakt voor de bezoeken aan de allerarmsten die we morgen hopen te bezoeken.
1 opmerking:

  1. Fijne dag vandaag! Ben benieuwd hoe de jongeren de bezoekjes aan de mensen ervaren! Geniet van de laatste dagen daar!

    BeantwoordenVerwijderen