vrijdag 19 juli 2013

Eerste dag

We zijn op weg! 
We zijn aangekomen op de camping in Debrecen in Hongarije! Nadat we gisteren rond negen uur vertrokken waren, stonden we na een uur al stil op de snelweg in Duitsland vanwege een ongeluk. De laatste stop voor de nacht maakten we om 1.00 uur en rond 7.00 uur gingen we ontbijten in Oostenrijk. Via Duitsland, Oostenrijk (we hebben Wenen zien liggen) en Hongarije, waar we een stadstour hebben gekregen van de chauffeur, zijn we om 17.45 uur gearriveerd op camping Dorcas. Het was nog even spannend of we binnen de 21 uur zouden aankomen, maar het is gelukt! Op de camping overnachten we in gezellige huisjes en het zwembad is ook gelijk uitgeprobeerd.
Het eten was heerlijk en ging er goed in: stukjes kip, sla, patatjes en gebakken aardappelen. Als toetje aten we een heerlijk ijsje. Daarna hebben we het kampvuur aangestoken en zijn we moe maar voldaan ons bed in gekropen.
Onderweg door Hongarije

In het zwembad
Op camping Dorcas

2 opmerkingen:

 1. Fijn hoor, dat jullie zo'n voorspoedige reis hebben gehad. Al mijn opmerkingen worden niet geplaatst dus ik hoop deze wel. Geef Annerie een dikke knuf van me.
  Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor de update. Vervelend om een uur in de file te staan: dan wordt het wel krap aan het eind van de rit. Leuk om een rondrit door Budapest te maken.

  Heerlijk om even op te frissen in het zwembad. Ik hoop dat jullie niet al te veel muggenbeten hebben opgelopen. Bij het Vekeri meer zitten er meestal genoeg :-(

  Groetjes,
  Kees

  BeantwoordenVerwijderen